Hosted PBX

Standaard functionaliteiten

Als klant van VoIPPhony kunt u standaard gebruik maken van vele extra functionaliteiten die u als ondernemer extra bereikbaar maken. Gratis en voor niets!

Flexibel doorschakelen

Flexibel doorschakelen is gratis in combinatie met een afname van een VoIP-account of trunk. Meer informatie over Flexibel doorschakelen.
Met Flexibel Schakelen kunt u de eindbestemming van uw telefoonnummer direct aanpassen vanaf uw pc. Doorschakelen naar uw eigen mobiele telefoon of een andere vaste telefoon, is op deze manier binnen enkele seconden geregeld. Voor Flexibel Doorschakelen maakt u gebruik van een eenvoudig programma die u zowel op Windows als op Mac OSX kunt installeren. Uw bereikbaarheid is nog gemakkelijker aan te passen via de Firefox plugin of de Chrome Extensie.

Verder kunt u de eindbestemming ook wijzigingen via uw eigen beveiligde beheeromgeving mijn.voipphony.nl. De beheeromgeving is bijzonder geschikt voor mobiele toestellen en tablets (Windows Phone, Android of iOS).

Online beheer, gespreksdetails en factuurdetails

Bij VoIPPhony kunt u zelf online al uw diensten realtime wijzigen, verwijderen en toevoegen via een eenvoudige interface. Gratis en voor niets!

Daarnaast kunt u kosteloos meerdere gebruikers met verschillende rechten aanmaken in het systeem. Zo kunt u gebruikers bijvoorbeeld de rechten geven om gespreks- of factuurdetails in te zien. Bij VoIPPhony is deze informatie realtime online inzichtelijk!

Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie

Wilt u dat er meerdere telefoons overgaan als er een gesprek binnenkomt? Of wilt u dat eerst nummer A en dan nummer B wordt gebeld? Bij VoIPPhony stelt u dit heel gemakkelijk zelf in met belgroepen en routeringen.

Is uw VoIP-toestel of centrale niet te bereiken, dan schakelt het systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Dit kunnen één of meerdere vaste of mobiele telefoonnummers zijn. Eventueel kunt u zelfs gebruik maken van gespreksvalidatie. Met deze functionaliteit kunt u door middel van een toets kiezen of u een binnenkomende oproep wilt beantwoorden of weigeren. Zo krijgt de beller altijd een persoon aan de lijn en niet uw voicemail.

Van de module belgroepen en de fallback-mogelijkheden kunt u gratis gebruik maken en alles is eenvoudig via een speciale website te regelen.

Voicemail naar e-mail

Uw voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Voicemailberichten worden bij VoIPPhony als WAV-bestand doorgestuurd naar een door u gekozen e-mail adres. Zo zijn al uw voicemails gemakkelijk gratis terug te luisteren via uw PC. Maak gebruik van de module Meldingen om uw voicemail te personaliseren.
Filters

Met filters kunt u bepaalde nummers, regio´s of bijvoorbeeld landen blokkeren of juist doorlaten.

De aanvullende modules

Naast de standaard extra’s kunt u bij VoIPPhony ook aanvullende modules afsluiten. Voor deze modules geldt hetzelfde principe als voor de telefoonlijnen en -nummers: alle diensten zijn per dag aan te vragen en op te zeggen. Hieronder vind u een overzicht van de aanvullende modules die u bij VoIPhony kunt afnemen.

EenmaligPer maand
Module VoIP extensie
Een VoIP extensie is een account op de Hosted PBX. Elk toestel / werkplek heeft een VoIP extensie nodig. Deze module voorziet in de basisfunctionaliteit zoals zelf bellen, gebeld kunnen worden, voicemail, onderling bellen, gesprekken doorverbinden.
€ 10,00€ 4,98
Openingstijden
Met de module ‘Openingstijden’ geef je zelf aan wanneer je bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail ben je binnen en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant.
Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. Binnen openingstijden ben je bereikbaar op kantoor en daarbuiten op één of meerdere mobiele toestellen.
€ 20,00€ 0,00
Welkomst- of andere melding
“Welkom bij bedrijfsnaam”, “U wordt doorverbonden met de regio Groningen” of “Voor spoed kunt u bellen met nummer 080-1234567”. Bij VoIPPhony kan je gemakkelijk een melding toevoegen aan je nummer, door middel van de module Meldingen. Met deze module kun je ook de voicemail personaliseren.

Als je gebruik maakt van de module Meldingen, wordt er een welkomstmelding aan je bedrijfsnummer gekoppeld. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de gewenste eindbestemming.

v.a. € 30,00€ 0,00
“Keuzemenu (IVR)
Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. VoIPPhony heeft een eenvoudig te bedienen module waarmee je snel en simpel online je eigen keuzemenu kunt inrichten.
€ 60,00€ 0,00
Telefonisch vergaderen (conference)
Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega’s of externen? Gebruik de module Telefonische Vergaderen. Een corporate functie voor een MKB prijs.
€ 30,00€ 0,00
Wachtrij (Queue)
Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen je bedrijf, dat je klanten niet direct te woord kan staan. Een ingesprekstoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak niet zo bezwaarlijk. Daarom biedt Voys een wachtrij oftewel queue-module. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.
€ 60,00€ 0,00
Meeluisteren
Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik de module meeluisteren.
€ 20,00€ 0,00
Call Me Now – Basic
Een Call Me Now button is dé manier om van een bezoeker van je website een bellende klant te maken. Een Call Me Now button legt een telefonische verbinding tussen de bezoeker van je website en een medewerker van je bedrijf.
€ 29,00€ 0,00
Module Fax-to-Email
Met de Fax-to-Email module kunt u een traditionele fax op uw reguliere faxnummer ontvangen per e-mail (in PDF formaat).
€ 30,00€ 0,00
Module Fax-to-Compleet
Met de Met Fax Compleet kun je zowel faxen versturen als ontvangen per e-mail. Faxen kunnen per e-mail verstuurd worden door het fax-bestand als een PDF-bijlage toe te voegen aan een mail. Daarnaast worden alle binnenkomende faxen afgeleverd in je e-mailaccount. Dit maakt het eenvoudig om binnenkomende en uitgaande faxen te ordenen.
€ 60,00€ 0,00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.