Hosted PBX

Hét platform voor zakelijk Nederland

Zakelijke telefonie van vandaag is een onmisbare factor in het zakenleven, die van invloed is op de gehele organisatie. Het is dus van onschatbare waarde dat zakelijke telefonie goed werkt.

Bij VoIPPhony bepaal je zelf hoe je jouw zakelijke communicatie wilt inrichten door onze flexibele opties. Koppel een gebruiker aan vaste telefonie, mobiele telefonie en desktop gecombineerd of kies ervoor om ze los van elkaar te gebruiken – de keuze is aan jou.

Met ons revolutionaire zakelijke VoIP telefonie platform bel je wereldwijd via elk gewenst apparaat. Real-time statistieken, call beheer en con- figuraties regel je allemaal op één plek. Het is onmisbaar voor thuiswerken en modern zaken doen. Met alleen een internetverbinding ben je altijd en overal bereikbaar voor je klanten.

VoIPPhony staat voor innovatie – Zo bouwen
wij als enige provider van Nederland al 20+ jaar onze eigen systemen, dashboards, functie en applicaties. Bellen met vast nummer op mobiel of op 3 apparaten tegelijkertijd? Zo geregeld!

Verras klanten met geweldige gesprekken en start vandaag.

EenmaligPer maand
Module VoIP extensie
Een VoIP extensie is een account op de Hosted PBX. Elk toestel / werkplek heeft een VoIP extensie nodig. Deze module voorziet in de basisfunctionaliteit zoals zelf bellen, gebeld kunnen worden, voicemail, onderling bellen, gesprekken doorverbinden.
€ 10,00€ 4,98
Openingstijden
Met de module ‘Openingstijden’ geef je zelf aan wanneer je bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail ben je binnen en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant.
Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. Binnen openingstijden ben je bereikbaar op kantoor en daarbuiten op één of meerdere mobiele toestellen.
€ 20,00€ 0,00
Welkomst- of andere melding
“Welkom bij bedrijfsnaam”, “U wordt doorverbonden met de regio Groningen” of “Voor spoed kunt u bellen met nummer 080-1234567”. Bij VoIPPhony kan je gemakkelijk een melding toevoegen aan je nummer, door middel van de module Meldingen. Met deze module kun je ook de voicemail personaliseren.

Als je gebruik maakt van de module Meldingen, wordt er een welkomstmelding aan je bedrijfsnummer gekoppeld. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de gewenste eindbestemming.

v.a. € 30,00€ 0,00
“Keuzemenu (IVR)
Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. VoIPPhony heeft een eenvoudig te bedienen module waarmee je snel en simpel online je eigen keuzemenu kunt inrichten.
€ 60,00€ 0,00
Telefonisch vergaderen (conference)
Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega’s of externen? Gebruik de module Telefonische Vergaderen. Een corporate functie voor een MKB prijs.
€ 30,00€ 0,00
Wachtrij (Queue)
Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen je bedrijf, dat je klanten niet direct te woord kan staan. Een ingesprekstoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak niet zo bezwaarlijk. Daarom biedt VoIPPhony een wachtrij oftewel queue-module. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.
€ 60,00€ 0,00
Meeluisteren
Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik de module meeluisteren.
€ 20,00€ 0,00
Call Me Now – Basic
Een Call Me Now button is dé manier om van een bezoeker van je website een bellende klant te maken. Een Call Me Now button legt een telefonische verbinding tussen de bezoeker van je website en een medewerker van je bedrijf.
€ 29,00€ 0,00
Module Fax-to-Email
Met de Fax-to-Email module kunt u een traditionele fax op uw reguliere faxnummer ontvangen per e-mail (in PDF formaat).
€ 30,00€ 0,00
Module Fax-to-Compleet
Met de Met Fax Compleet kun je zowel faxen versturen als ontvangen per e-mail. Faxen kunnen per e-mail verstuurd worden door het fax-bestand als een PDF-bijlage toe te voegen aan een mail. Daarnaast worden alle binnenkomende faxen afgeleverd in je e-mailaccount. Dit maakt het eenvoudig om binnenkomende en uitgaande faxen te ordenen.
€ 60,00€ 27,50

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.