Hosted PBX

De Hosted PBX is uw telefooncentrale in de cloud. Niet alleen is uw investering een stuk lager, ook de onderhoudskosten voor telecommunicatie binnen uw organisatie is minimaal. Daarnaast biedt uw telefooncentrale in de cloud alle andere voordelen van werken in de cloud, waaronder flexibiliteit (eenvoudig aan te passen aan uw wensen) en schaalbaarheid (een voudig uit te breiden).

EenmaligPer maand
Module VoIP extensie
Een VoIP extensie is een account op de Hosted PBX. Elk toestel / werkplek heeft een VoIP extensie nodig. Deze module voorziet in de basisfunctionaliteit zoals zelf bellen, gebeld kunnen worden, voicemail, onderling bellen, gesprekken doorverbinden.
€ 10,00€ 1,00
Module Fax-to-Email
Met de Fax-to-Email module kunt u een traditionele fax op uw reguliere faxnummer ontvangen per e-mail (in PDF formaat).
€ 10,00€ 4,00
Module Follow-me
Met de Follow-Me module kunt u doorschakelen. U kunt dit zelf in en uitschakelen.
€ 10,00€ 2,00
Module Call-handling
Met de Call-Handling module is het mogelijk om gebruik te maken van belgroepen (meerdere telefoons tegelijk over laten gaan). U kunt ook eerst 1 toestel daarna een ander toestel over laten gaan. Ook geavanceerd doorschakelen (na 6 keer overgaan doorschakelen naar mobiel) behoort hiermee tot de mogelijkheden.
€ 10,00€ 5,00
Module Wachtrij
Met de Wachtrij module is het mogelijk om een inkomend gesprek op te laten nemen door de telefooncentrale met een persoonlijke boodschap (welkom bij bedrijf X, een ogenblik geduld alstublieft, u wordt zo doorverbonden met 1 van onze medewerkers). Daarna wordt de beller in de wachtrij gezet (met een achtergrondmuziek) en wordt er een beschikbare medewerker opgezocht. De beller kan eventueel periodiek op de hoogte gehouden worden van zijn/haar positie in de wachtrij. Uiteraard is het tegen een meerprijs mogelijk om een persoonlijke boodschap in te laten spreken.
€ 10,00€ 8,00
Module IVR
De IVR (Interactive voice response) module kan gebruikt worden voor een keuze menu (toets 1 voor de afdeling sales, toets 2 voor de afdeling administratie enz.). Uiteraard is het tegen een meerprijs mogelijk om een persoonlijke boodschap in te laten spreken.
€ 25,00€ 8,00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.